Analytiker: Nå må du følge nøye med

- Her bør vi få nye reaksjoner opp og dagens nivå kan være en god inngang, sier analytiker etter å ha sett nærmere på Yara-aksjen.

Foto: iStockPhoto

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av Yara.- Yara International har reagert noe tilbake i det kortsiktige bildet og tester nå støtten i den stigende trendkanalen. Her bør vi få nye reaksjoner opp og dagens nivå kan være en god inngang. Aksjen har videre støtte ved ca. 430 kroner og motstand ved ca. 462 kroner, sier analytikeren.- Momentet i aksjen har falt noe tilbake med de seneste dagene ned. Dette har svekket trendbildet noe og RSI viser noe svakhet. Brytes den stigende trenden vil det signalisere en noe svakere utvikling framover. Kjøp/følges nøye, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 437,50 kroner, opp 1,51 prosent.