Analytiker om Norwegian

- De taper til og med penger i det nest viktigste kvartalet, sier en skuffet Norwegian-analytiker.

Foto: Scanpix

Norwegian er den store taperen på Oslo Børs i dag, etter å ha kommet med resultatvarsel og melding om emisjon til finansiering av flykjøp. Aksjen er i øyeblikket ned 11,8 prosent til 45 kroner.- Selskapet har tidligere sagt at de ventet at de ville greie det med egenkapital basert på inntjeningen. Så taper de til og med penger i det nest viktigste kvartalet, sier en analytiker til Reuters og viser til flyfinansieringen.- Etter at oljeprisen har fortsatt å stige og utsiktene til pluss i andre kvartal har blitt svakere har vel forventningene til en emisjon økt (...). De sa ved inngangen til 2008 at sesongvariasjonene ville bli større med en større flåte, med mer penger på bunnlinjen i 2. og 3. kvartal og litt større tap i 1. og 4. kvartal, fortsetter vedkommende.