Andreassen tror ikke på armageddon

- Jeg syntes aksjene er billige og har ikke noe tro på armageddon, sier aksjestrateg Tormod Andreassen i Nordnet.

Foto: Finansavisen

Pessimismen er tilbake for fullt i aksjemarkedet. Hva er din holdning, pessimist eller optimist?, spør Dagens Næringsliv aksjestrateg Tormod Andreassen i Nordnet.- Det er ingen tvil om at inflasjonstakten har økt, og vil øke fremover, men at vi får stagflasjon, tror jeg ikke. Det er en del motsetning i tallene. En høy oljepris er en indikasjon på at global økonomi går bra, men det er jo umulig å være optimistisk når markedet faller og så vidt jeg forstår priser inn stagflasjon, sier aksjestrategen.På spørsmål om hvor hovedindeksen på Oslo Børs går frem mot årsskifte, svarer Andreassen følgende:- Jeg syntes aksjene er billige og har ikke noe tro på armageddon, for å si det slik. Om ikke det har gått opp allerede etter tredje kvartal, har jeg stor tro på at den gjør det innen utgangen av året, sier han, ifølge avisen.