- Bankene må hente inn 700 milliarder

En av de mest prestisjefylte investeringsbankene, Goldman Sachs, kutter nå kursmålet sitt på masse banker. Krise i vente?

1

Goldman Sachs kutter kursmålene på følgende banker:BANCO POPOLAREANGLO IRISH BANKALLIED IRISH BANKSNATIXISCREDIT AGRICOLEDEXIARAIFFEISENSOCIETE GENERALEERSTE BANKBNP PARIBASEFG INTERNATIONALUBSHSBC HOLDINGSCREDIT SUISSEHBOSROYAL BANK OF SCOTLANDSTANDARD CHARTEREDBARCLAYSALLIANCE & LEICESTERKursmålene blir kuttet rundt 30 prosent i snitt. Investeringsbanken er velkjent for å se trender i markedene som ingen andre ser, da de var en av de aller få som kom seg gjennom subprime-krisen så godt som uskadet.Goldman Sachs sier markedet må hente inn 700 milliarder kroner for å klare seg gjennom kredittkrisen. Goldman Sachs nedjusterer også Swedbank og Svenska Handelsbanken til selg.