Bare å forsyne seg med billige aksjer på børsen?

- Dukker det opp "wash outs" som dette, tror jeg man skal forsyne seg på Oslo Børs, sier Storebrands Hans Thrane Nielsen.

Foto: Finansavisen

Hovedindeksen falt i dag hele 3,4 prosent, men leder for norske aksjer i Storebrand Kapitalforvaltning, Hans Thrane Nielsen, mener Oslo Børs ikke trenger å være feil sted å være fremover.- Dukker det opp sånne "wash outs" som dette, tror jeg en skal forsyne seg på Oslo Børs - vårt kjernecase er fortsatt at hovedindeksen skal ende året over 500 poeng. Det begynner å bli en bra risk/reward og mye tyder på at vi kanskje skal begynne å kikke på om vi skal vekte opp, sier han til Reuters.Mens olje-, gjødsel- og aluminiumspriser har steget de siste ukene, har det gått motsatt vei med tungvekterne på Oslo Børs.- Det tolker jeg som et tegn på at det er frykt, mens den underliggende verdien av selskapene er grei. Men det er åpenbart at den ekstreme lønnsomheten norske bedrifter har vist de siste årene skal ned mot et normalnivå, sier Thrane Nielsen videre til nyhetsbyrået.Og allerede før dagens fall gikk sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities ut og sa at flere aksjer på Oslo Børs er ufattelig billige.