Boligkjøpere skal få prøvebo huset

- Folk prøvekjører jo biler og båter, så hvorfor skal de ikke prøvebo hus, sier megler Tore Espeland om huset til 4,7 millioner i Arendal.

Meglere går stadig nye veier for å få solgt boliger. Nå tilbyr Solgt Eiendomsmegling ifølge Finansavisen potensielle kjøpere av Gerners Hus på Hisøya utenfor Arendal til å prøvebo boligen først.- På denne måten kan folk se et virkelig pittoresk sørlandsmiljø, ta fergen til byen lørdag formiddag eller prøve den lokale puben i Kolbjørnsvik, sier daglig leder Tore Espeland.Befaringsdokumenter og egenerklæring undertegnet ultimo februar mer enn antyder at boligen har ligget ute i over fire måneder, skriver avisen videre, men megleren avviser at dette er et desperat tiltak.- Folk prøvekjører jo biler og båter, så hvorfor skal de ikke prøvebo hus, svarer Espeland.Huset bygget i empirestil har et tilbygg på tomten, strandlinje og utsikt mot Arendalsfjorden. Selger har satt en prisantydning på 4,7 millioner kroner for huset.