Da kan markedet falle til 430 i løpet av måneden

Da er det mye som typer på at markedet kan falle til 430 i løpet av måneden, skriver analysesjef Roger Berntsen i en fersk kommentar.

Foto: Finansavisen

Analysesjef Roger Berntsen i Netfonds skriver følgende i en fersk oppdatering:"Forrige torsdag mistet hovedindeksen det viktige støttenivået rundt 460. Dette nivået er meget sentralt i det korte bildet, det vil si om ikke markedet klarer å hente seg inn igjen denne uken, er det mye som typer på at markedet kan falle til 430 i løpet av måneden. For de utenlandske indeksene ser det ikke bedre ut. De fleste indekser er ned over 20 prosent så langt i år. En nedgang på over 20 prosent tilsier at indeksene befinner seg i et såkalt "Bear Market"-territorium."Videre skriver Berntsen at det er viktig å få med seg at 2. kvartalsrapporteringen starter så vidt denne uken.