Denne investeringen kan skremme en rekke investorer

Noen håpefulle investorer satser penger på den såkalte januareffekten. Dersom du hadde investert i Norwegian ville marerittet vært komplett.

Tidligere i dag kunne vi lese at Norwegian trolig får et underskudd på mellom 40 og 45 millioner kroner på EBITDA-nivå i andre kvartal. Det skal særlig være i Sverige flyselskapet sliter. Samtidig varsles det at Norwegian vil gjennomføre en tegningsrettet emisjon på 400 millioner kroner.Disse nyhetene blir ikke godt mottatt på Oslo Børs. I skrivende stund omsettes aksjen for 44,80 kroner, ned 12,16 prosent.28 desember 2007, fjorårets siste børsdag, sluttet Norwegian-aksjen på 169 kroner. Håpefulle investorer som satset penger på den såkalte januareffekten gikk på en smell. I løpet av 2008 har aksjen jevnt og trutt falt i verdi. Lyspunktene har vært fraværende.Januar ble en elendig børsmåned for Norwegian. Noen håpefulle investorer valgte kanskje å sitte på aksjen, i håp om at de neste månedene vil bringe selskapets markedsverdi tilbake til gamle høyder. Slik gikk det ikke. Hittil i år har verdien på Norwegian stupt hele 73,5 prosent.