Disse aksjene straffes på en knallsterk børs

Selv om mange av aksjonærene på Oslo Børs gleder seg over solide kursløft, finner vi noen som straffes hardt. Her er taperne.

En sterk oljepris bidrar i dag til solide kursløft på Oslo Børs. I skrivende stund står hovedindeksen i 463,52 poeng, opp 1,84 prosent. Likevel er det ikke alle som er med i det gode selskap. Tre aksjer straffes med kursfall på mer enn fem prosent.Synnøve Finden har gått ned 6,06 prosent, Copeinca har falt 5,69 prosent mens verdien på Funcom er redusert med 5,16 prosent.På mandag fortalte ledelsen i Funcom at inntektene i andre kvartal 2008 lander på 11-12 millioner dollar, med et underskudd på EBIT-nivå tilsvarende 5,5-6,5 millioner dollar. Selskapet har forøvrig solgt mer enn 700.000 utgaver av storsatsingen Age of Conan.Orion Securities brukte mandagen til å sende ut en ny kjøpsanbefaling på Funcom, med et kursmål på 56 kroner aksjen. På mandag steg Funcom-aksjen med hele 23,23 prosent. I går falt derimot aksjen 8,64 prosent.Mer om det som skjer på Oslo Børs her: Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.