Finanskjendiser får kriseemisjon i fanget

Kjendisinvestorene kan få seg en stygg overraskelse om ikke Norwegian Property stiger. I går sluttet den 12 prosent under tegningskursen.

Stein Erik Hagen Scanpix

Nødemisjonen til kurs 26 kroner ble vedtatt i juni. Da lå aksjen på rundt 32 kroner. I går var aksjen nede i 22,80 kroner, før den sluttet på 23,7 kroner.Akkurat nå omsettes aksjen for 23,10. Det er ned 2,53 prosent i dag og 2,9 kroner under emisjonskursen.Aksjonærene som har garantert for emisjonen er Stein-Erik Hagen, Arne Wilhelmsen, Torstein Tvenge, Tore Aksel Voldberg, Skagen Vekst, Wenaasgruppen og Erik Henriksen, skriver Finansavisen. Disse risikerer nå å få hele emisjonen i fanget.Et plaster på et eventuelt sår her, er at alle deltakerne i garantikonsortet får en provisjon på to prosent.