Følg nøye med på REC-aksjen

Er festen over i Renewable Energy Corporation? Analytiker har sett nærmere på aksjen.

I dagens rapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av REC-aksjen.- Renewable Energy Corporation har marginalt brutt opp gjennom den fallende trendkanalen samt motstanden ved ca. 132 kroner. Et etablert brudd på disse nivåene vil utløse positive signaler og innledningen til en sterkere utvikling. Neste motstand finner vi nå ved ca. 151,75 kroner, sier analytikeren.- RSI har og gitt reaksjoner opp, men ligger fremdeles innenfor en fallende trend og de videre reaksjonene her vil trolig kunne gi signaler om oppgangen blir kortvarig eller ikke for aksjen. Følges nøye, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 128,50 kroner, ned 3,75 prosent.