Fullstendig krise i GM-aksjen

General Motors faller som en stein, og en ny historisk grense ble i gårsdagens handel passert - under ti dollar for første gang siden 1954!

General Motors-aksjen krakket fullstendig i gårsdagens handel på Wall Street, hvor den falt utrolige 14,89 prosent, og den laveste noteringen til aksjen var på 9,96 dollar - for første gang under 10 dollar siden 1954. Aksjen sluttet på 10,00 dollar.En ny oljeprisrekord over 145 dollar påvirker uten tvil etterspørselen etter store biler - en spesialitet til General Motors, og Merrill Lynch nedjusterte aksjen fra "kjøp" til "underperform" i går, noe som fjernet gulvet i aksjen, og den falt nære 15 prosent.- Det er mulig at aksjen kan falle helt ned til 7 dollar, og konkurs er ikke umulig, skrev en analytiker til sine investorer ifølge Mercury News.General MotorsGeneral Motors var det største bilmerket i antall produserte biler i 2006. Merket ble grunnlagt i 1908, og har hele 327.000 ansatte globalt. Merket eier følgende bilmerker: Buick, Cadillac, Chevrolet, Daewoo, GMC lastebiler, Holden, Hummer, LaSalle, Oldsmobile, Opel, Overland, Pontiac, Saturn, Saab og Vauxhall.