Ignis med støtte til nytt prosjekt

Ignis har fått støtte fra EU-kommisjonen gjennom ICT- programmet for Ignis Photonyx.

Foto: HegnarOnline

Ifølge en melding har Ignis fått støtte fra EU-kommisjonen gjennom ICT- programmet for Ignis Photonyx, som skal lede et samarbeidsprosjekt som skal gi mer kostnadseffektive bredbåndstjenester, melder TDN Finans. Prosjektet har fått tilsagn på tre millioner euro i støtte.GigaWaM er navnet på prosjektet, og det ble startet av Ignis Photonyx og vil teknisk bli ledet fra Ignis sin PLC fabrikk i Birkerød i Danmark.- Dette er en stor anerkjennelse av kunnskapen og kompetansen i Ignis Photonyx og vår tro på WDM PON. GigaWaM-prosjektet er en naturlig del av den strategiske utviklingsplan vi allerede arbeider med. Vi er i dag en ledende leverandør av WDM PON-komponenter og vi vil fortsette å styrke vår posisjon innenfor dette produktsegmentet, sier administrerende direktør Magnus Breidne i Ignis Photonyx, ifølge nyhetsbyrået.