Megler: Oslo Børs er meget billig

Oslo Børs er på offensiven onsdag, og er nå rundt dagsbeste. Flere tungvektere stiger markert, og Funcom er eneste aksje blant de 30 mest omsatte som faller.

Etter en litt humpete åpning har pilene pekt stort sett én vei på Oslo Børs denne formiddagen: Oppover. Hovedindeksen står nå i 463,04 poeng, etter å ha nådd dagsbeste på 463,40 poeng like etter 11.30.- Verdsettelsen av mange aksjer på Oslo Børs er meget lav, når man ser på estimatene fremover. Estimatene tikker oppover, sier en aksjemegler til Reuters.Sterk oljepris - StatoilHydro oppOljeprisen holder seg sterk. WTI-olje for levering i august handles for 141,97 dollar fatet, som er opp én dollar i dagens handel. Brent-frontkontrakten går for 141,95 dollar fatet, som er opp 1,09 dollar.StatoilHydro henger med i oppgangen, og stiger 1,87 prosent til 190,50 kroner. Blant andre vinnere i oljesektoren er Questerre, som avanserer 7,1 prosent.Bare én aksje stiger mer, og det er Navamedic, som topper vinnerlisten med pluss 7,14 prosent.Bank og telekom stigerBank- og telekomsektoren er sterk i Europa, og på Oslo Børs viser DnB Nor og Telenor vei blant tungvekterne med oppganger på hhv. 2,7 og 2,9 prosent. Ifølge en analyse fra Fondsfinans heter det at Telenor-aksjen handles med "rekordrabatt" målt mot summen av alle eiendelene.- Markedsfokus rundt Telenor om dagen er hovedsakelig mot inflasjonsrisiko i vekstmarkedsoperasjonene og et mulig bud på TeliaSonera, heter det ifølge Reuters i analysen.Banksektoren stimulers av meldinger fra UBS og Deutsche Bank om at de ikke trenger påfyll av kontanter for å ri av stormen i de globale kredittmarkedene.Orkla og Marine Harvest stiger rundt tre prosent. Tandberg avanserer fire prosent til 84,20 kroner.Få tapereBlant de 30 mest omsatte aksjene er det bare Funcom som faller - 5,44 prosent. To aksjer faller mer. Copeinca og Synnøve Finden er ned hhv. 6,86 og 6,1 prosent. AGR Group går tilbake 4,8 prosent.Det er så langt omsatt verdipapirer for 3,17 milliarder kroner på Oslo Børs.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.