Meglersjef: Aksjer er attraktivt priset

Meglersjef forteller investorer at aksjer generelt er attraktivt priset. På Oslo Børs opplever investorene en av de verste dagene på lenge.

I skrivende stund har hovedindeksen på Oslo Børs falt 2,98 prosent og står dermed i 444,75 poeng. Store selskap som Norsk Hydro, Yara og StatoilHydro faller henholdsvis 6,83 prosent, 6,29 prosent og 2,19 prosent.- Stigende råvarepriser fører vanligvis til at olje og oljeserviceaksjer stiger. I den senere tid har det motsatte skjedd. Verdivurderingen av aksjer generelt, ikke bare i Norge, er attraktivt priset. Verdien på aksjer er lav, men sentimentet for tiden meget negativt, sier Fredrik Cappelen, meglersjef i SEB Enskilda, til dn.no.- Alle er kronisk negative til aksjemarkedet, men erfaringen er at når det faller så mye på så kort tid er det fair å si at det er mye dårlige nyheter diskontert i aksjekursene, avslutter Cappelen.