Ny dagsverste på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs dundrer videre ned. Nå er den ned 1,6 prosent i dag. Tegningsretter faller 62,5 prosent (Oppdatert).

Foto: iStockphoto

SISTE (kl. 13:26): Fallet fortsetter og Hovedindeksen er nå ned 1,8 prosent til 455,15.Det er dagsverste tirsdag, og aller verst går det med tegningsrettene i Norwegian Property, som er ned 62,5 prosent til 3 øre.Stort bedre går det ikke med tegningsrettene i Nordiag, som er ned 50 prosent til 5 øre.Det er så langt i dag omsatt aksjer for 4,5 milliarder kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.