Nye skuffelser på Wall Street - IT-kjempe falt 31 prosent

Flertallet av aksjene falt på Wall Street torsdag, og S&P 500 er nå inne i sin lengste tapsrekke på fem år. IT-kjempe guidet ned, og ble straffet med kursfall på over 30 prosent.

De fleste aksjene falt på Wall Street torsdag. Chips-produsenten Nvidia ble sendt ned hele 31 prosent til 12,49 dollar, den laveste kursen siden juli 2006. Selskapet meldte at salget i inneværende kvartal vil falle mer enn tidligere guidet, det vil si til 875-975 millioner dollar.Boliglånstilbyderen Freddie Mac var blant taperne etter meldingen om at selskapet trolig ikke vil hente ny kapital før etter at tallene for 2. kvartal blir lagt frem neste måned.Arbeidsmarkedstallene viste at antall sysselsatte falt like mye som ventet, og investorene spekulerte ifølge Bloomberg i at dette vil få Fed til å styre unna renteøkninger. General Electric og General Motors var blant vinnerne.S&P 500 steg 0,1 prosent til 1.262,90, men falt likevel 1,2 prosent denne uken. Dette er femte uke på rad indeksen faller, og den lengste tapsrekken på fem år er et faktum. Dow Jones steg 0,7 prosent til 11.288,54, mens Nasdaq falt 0,3 prosent til 2.245,38 poeng. Mer enn fem aksjer falt for hver tredje som steg på NYSE.WTI-olje for levering i august endte dagen på 145,38 dollar fatet, en oppgang for dagen på ni cent.Vi minner om at Wall Street holder stengt i dag grunnet Independence Day. Markedene hadde dessuten bare halv dag torsdag, og stengte klokken 13 lokal tid.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik gikk det på børsene i Asia. Slik gikk det på børsene i Europa.