Oslo Børs i meget farlig farvann

Hovedindeksen på Oslo Børs svømmer i farlig farvann. Synker den ytterligere litt, kan den dykke langt.

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger og tester den tekniske støtten på 460-nivået og 200-dagers glidende gjennomsnitt, rett under 460-nivået. Dette representerer brukbar teknisk støtte, men brytes den blir salgssignalet også desto sterkere.Nå har allerede den lille hode-skulder formasjonen, vi har redegjort for i Søndagens aksjetips de siste ukene, signalisert fall til 455. Fallet bør derfor ikke ha overrasket så veldig mye. Men skulle disse nivåene (460, 455 og 200 dagers glidende gjennomsnitt) også bli brutt vil det signalisere videre fall, i første omgang til 440. Om også 440-nivået ryker, kan Hovedindeksen fort falle videre til den stigende trendlinjen på 420-nivået.Ser vi på RSI er det foreløpig ingen tegn på vending opp. Den stigende trenden ble brutt for en måned siden. Her må det nå etableres en bunn, og i tillegg må RSI snu tilbake opp gjennom 50-nivået igjen og den fallende mostandslinjen, for å signalisere ny opptur.