Peter Hermanrud anbefaler disse aksjene

Oslo Børs starter torsdagen med stygge kursfall. - Mange av de store selskapene er utrolig billige, sier sjefstrateg Peter Hermanrud til HegnarOnline.

Foto: Finansavisen

Det har vært en elendig åpning på Oslo Børs. Etter får minutter har hovedindeksen falt 2,52 prosent og står nå i 446,85 poeng.- Jeg er på landet, og kan derfor ikke kommentere dagens utvikling, sier Peter Hermanrud, sjefstrateg i First Securities, til HegnarOnline.- Kan du trekke frem noen enkeltaksjer som du anser som billige på dagens nivå?- Mange av de store selskapene er utrolig billige. Du ser at prisingen er annerledes. Eksempler på dette er Telenor, DnB NOR og StatoilHydro, sier Hermanrud.- Hvilke aksjer bør investorer styre unna? - Her vil jeg ikke trekke frem noen spesifikke aksjer, avslutter Hermanrud.Hva tror du om utviklingen i norsk økonomi. Svar på undersøkelsen her.