Peter Warren: Det er ekstremt dystert

Aksjonærene blør. Peter Warren sier til HegnarOnline at det er særlig tre forhold som bidrar til problemer i aksjemarkedet.

Denne torsdagen ligger an til å bli en av årets verste børsdager. I skrivende stund har hovedindeksen på Oslo Børs falt 2,96 prosent og står nå i 444,86 poeng.StatoilHydro og Yara- Bredden har vært dypt negativ i lang tid. Det er særlig to selskap som redder Oslo Børs. Dersom du fjerner StatoilHydro og Yara, har hovedindeksen falt 20 prosent i år, sier Peter Warren i WarrenWicklund til HegnarOnline.Tøffe tider- En høy oljepris, høye matvarepriser og dårlig tilgang på kreditt bidrar til at det blir tøffere makroøkonomiske forhold. Det bør ikke overraske noen. Vi kan ikke ha en oljepris som stiger fem dollar i uken dersom det skal bli bra i aksjemarkedet, sier Warren til HegnarOnline.Ekstremt dystert- I utlandet er det ekstremt dystert. Alle kjenner noen som har mistet jobben. Samtidig ser vi at aksjemarkedet faller og boligprisene synker. I Norge derimot har vi nytt godt av den høye oljeprisen, sier Warren.Internasjonalt tror han imidlertid at vi nærmer oss tidspunktet for en korreksjon oppover. - Det vil i så fall også være positivt for Oslo Børs, avslutter Warren.Les også: