Scandinavian Property Development forlenger låneavtaler

Scandinavian Property Development har forlenget låneavtaler med Oslo kommune og Storebrand.

Foto: HegnarOnline

Ifølge en melding har Scandinavian Property Development forlenget låneavtaler med Oslo kommune og Storebrand, skriver TDN Finans."Avtalen med Oslo Kommune gjelder delbetaling av tomtelån på Fornebu, der forfall nå er utsatt fra 1. juli 2008 til 1. oktober 2009. Forfall for tomtelån fra Storebrand med forfall 1. juli 2008 for Hundsund-prosjektet på Fornebu er utsatt fra 1. juli 2008 til 31. desember 2009," heter det i meldingen.- SPDE forlenger låneavtalene for å tilpasse forfallene bedre til fremdriften i prosjektene. Jeg er tilfreds med at vi har fått på plass dette i et krevende kredittmarked, sier finansdirektør Are Njåstein i SPDE i en kommentar, ifølge TDN Finans.