Sjefstrateg: Det kommer til å bli mye smerte

De fleste Asia-børsene faller fredag. For Nikkei har det ikke vært verre på 54 år. Følg utviklingen her.

Flertallet av asiatiske børser faller fredag, og investorene bekymrer seg ifølge Bloomberg for at rekordhøye oljepriser og lavere vekst vil spise av selskapsresultatene.Storbanken UBS har kuttet sine estimater for resultater i banksektoren, med henvisning til høyere konsumentpriser og svakere vekst.- Vi vil få et vanskelig 2. halvår hvis ikke oljeprisen faller kraftig. Det kommer til å bli mye smerte, sier sjefstrateg Lim Kok Boon hos Fortis Private Banking i Singapore.I Tokyo faller Nikkei-indeksen for 12. dag på rad, så langt med 0,36 prosent. Indeksen opplever dermed sin lengste nedgangsperiode på 54 år. Topix faller omtrent like mye. I Sør-Korea faller Kospi-indeksen én prosent.Blant lyspunktene er Hang Seng i Hong Kong, som er opp rundt 1,3 prosent.Følg utviklingen her. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.