Slik advarte vi om kursraset i Norwegian

I midten av mai brøt Norwegian halslinjen i hode-skulder formasjonen og varslet fall til 35 kroner!

Den 14. mai så vi på Norwegian i den tekniske analysen på HegnarOnlineTV . Aksjen ble den dagen omsatt på kurser rundt 90 kroner. Konklusjonen var at aksjen hadde utviklet en hode-skulder formasjon som signaliserte at aksjen kunne falle til 35 kroner. Vi fulgte opp denne analysen med en oppdatering den 19. juni . Den dagen sluttet aksjen på 65 kroner. Konklusjonen var tilnærmet den samme som måneden før.Med utgangspunkt i hode-skulder formasjonen mente vi det var stor fare for at aksjen kunne fall videre ned mot 40 kroner.I dag, tirsdag, har aksjen vært omsatt på 44 kroner, men som tidligere nevnt har hode-skulder formasjonen varslet at aksjen kan fall under 40 kroner også, før bunnen eventuelt er nådd.Se også hvordan en formasjon i chartet varslet at toppen var passert her. Det var i begynnelsen av februar i år.