Slik får du 60 prosent avkastning på børsfall

27. juni hadde vi en teknisk analyse som spådde at OMX 30 kunne falle langt. Nå følger svenske medier etter. Slik tjener du på det spådde børsfallet.

Foto: iStockPhoto

På Dagens Industris hjemmeside kan du i dag lese et dommedagsprofeti, med støtte i teknisk analyse. Den spår Stockholmsbørsen ned i "rennesteinen".Hjemmesiden di.se melder om at Stockholmsbørsen kan falle helt ned til 2003-nivå .HegnarOnline omtalte temaet den 27. juni, hvor OMX 30 ble spådd å kunne falle ytterligere 40 prosent. OMX 30 hadde 27. juni falt 35 prosent fra toppen. Siden den 27. juni har OMX 30 falt fra 864,99 poeng til 857.44 poeng.BearØnsker du å tjene stort på denne nedgangen, kan du kjøpe deg inn i følende fond:Xact Bear. Dette fondet kan kjøpes via de fleste norske meglerhus, sier Handelsbanken til HegnarOnline.Xact Bear er giret på 1,5 - så du kan tjene 60 prosent på et 40 prosent fall. Xact Bear har hatt 30 prosent avkastning siste måned, og 63 prosent på siste året.