Søndagens aksjetips

En liten rekyl opp fredag varmet godt, men det trenger ikke fortsette opp i uken som kommer. Dette er det du skal se etter for å treffe en eventuell ny oppgang på Oslo Børs.

1

(..) fallet trenger slett ikke å være over. Neste uke kan fort bli like stygg som uken som gikk, skrev vi forrige søndag.Stygg ble den også, men ikke så stygg som man kunne frykte.Ved bruddet ned gjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt og 455-inivået, ble det varslet fare for videre fall, i første omgang til 440. Intradag ble dette nivået nesten tangert torsdag.Skulle også den tekniske støtten på 440-nivået ryke, kan Hovedindeksen på Oslo Børs fort falle videre ned mot 435, og kanskje helt ned mot den stigende trendlinjen på 420-nivået. Faren for det er ikke over, selv om fredag ga en liten rekyl opp.Hva må skje før ny oppgang? For å snu utviklingen må RSI nå etablere en bunn og snu opp igjen. RSI må i tillegg bryte tilbake opp gjennom den fallende trendlinjen og 50-nivået i RSI-chartet. I så fall vil Hovedindeksen i første omgang møte teknisk mostand på 455, 465, 470 og 475.For å se nærmere på Hovedindeksen i et teknisk perspektiv, velge Aksjerkurser fra toppmenyen på forsiden. Velg deretter Indekser, OSEBX Historikk og deretter Teknisk analyse