Sommerens heteste aksjetips fra Nordea

- StatoilHydro er billig, og vi anbefaler den varmt, sier Nordeas Magne Naustvik, og peker samtidig på det som kan ta bort noe av frykten i markedet.

Magne Naustvik, Nordea Markets Foto: Finansavisen

Oslo Børs gikk på en lei smell torsdag, og falt 3,35 prosent. Analysesjef Magne Naustvik i Nordea Markets mener turbulensen vil fortsette.- Vi må forberede oss på at det vedvarer fremover. Oslo Børs styres av hva som skjer ute. Rapporteringssesongen her hjemme, som kommer i gang for fullt neste uke, kan forhåpentlig ta vekk noe av frykten i markedet, sier han til e24.Dagens Yara-nedtur på ni prosent forklarer han med gevinstsikring før sommerferien.- Vi anbefaler våre kunder å gå for de forutsigbare, likvide aksjene. StatoilHydro er et godt eksempel på en slik aksje. Den er billig, og vi anbefaler den varmt for tiden, sier Naustvik videre til nettavisen.