- Tror innsidesaken blir henlagt

Acta-siktet, Fred Ingebrigtsen, er ute fra varetekt og sikker på at innsidesaken mot han blir henlagt.

Foto: Scanpix

Acta-gründer Fred Anton Ingebrigtsen er ute fra varetekt etter å ha sittet inne i to uker. Ingebrigtsen sier gjennom sin forsvarer, Bjørn Stordrange, at han bestrider på det sterkeste at han noen gang har misbrukt innsideinformasjon.- Ingebrigtsen bestrider at han noen gang har misbrukt innsideinformasjon, sier forsvarer Stordrange til NA24.- Ingebrigtsens hovedsyn er at han som grunnlegger av Acta alltid har hatt et positivt grunnsyn på aksjen, og har anbefalt folk å investere aksjer der, sier Stordrange på vegne av sin klient.- Jeg er forhindret fra å si noe konkret om bevissituasjonen. Men Ingebrigtsen har frivillig samarbeidet med politiet i to uker, og er har vært i varetekt i over to uker for at de forhold som ligger til grunn for anmeldelsen blir oppklart. Han regner med at det vil lede til at saken blir henlagt, sier Stordrange til NA24.