Ukens 18 anbefalte aksjer

Aksje-ekspertene i DnB Nor Markets, Nordea Markets, Glitnir Securities og Gambak satser denne uken på 18 aksjer på Oslo Børs. Her er listen

Foto: Finansavisen

Mens First Securities har bestemt seg for å gå ut av Dns porteføljekonkurranse, har analysesjef Bengt Jonassen i Glitnir Securities og Gambak-forvalter Albert Collett blitt nye deltagere. Samtidig fortsetter aksjesjef Paal Karstensen i DnB Nor Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets som før.Kvartetten satser denne uken på tilsammen 18 aksjer.Alle utenom Naustvik er enige om Telenor, mens alle utenom Collett er enige om Revus Energy. Ellers er Naustvik enig med Karstensen om REC, Yara og StatoilHydro og med Collett om Awilco Offshore. Karstensen og Jonassen er enige om Noreco.Dette er de 18 aksjene de tre satser på denne uken: YaraStatoilHydroRevus EnergyAwilco OffshoreRECNorsk HydroPGSFrontlineTelenorGolden OceanNorecoKongsberg GruppenCopeincaTandbergNorske SkogFuncomData ResponsBonheurSiden 1/4, da Jonassen og Collett kom inn, er Jonassen fortsatt klart best med en avkastning på 25,9 prosent (per 4/7). Naustvik har 10,4 prosent, mens Collett og Karstensen er opp hhv. 20,9 og 8,4 prosent. I denne perioden har hovedindeksen steget 7,5 prosent.Innsideporteføljen her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.