Ukens 21 anbefalte aksjer

Aksje-ekspertene i DnB Nor Markets, Nordea Markets, Glitnir Securities og Gambak satser denne uken på 22 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Foto: Finansavisen

Mens First Securities har bestemt seg for å gå ut av Dns porteføljekonkurranse, har analysesjef Bengt Jonassen i Glitnir Securities og Gambak-forvalter Albert Collett blitt nye deltagere. Samtidig fortsetter aksjesjef Paal Karstensen i DnB Nor Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets som før.Kvartetten satser denne uken på tilsammen 21 aksjer.Alle er nå enige om Telenor. Ellers er Naustvik enig med Karstensen om REC og StatoilHydro, med Jonassen om Revus Energy og med Collett om Awilco Offshore.Dette er de 21 aksjene de tre satser på denne uken: YaraOdimStatoilHydroTelenorRevus EnergyAwilco OffshoreRECNorsk HydroPGSFrontlineRXTQ-FreeSiem OffshoreGolden OceanNorecoCopeincaTandbergNorske SkogFuncomData ResponsBonheurSiden 1/4, da Jonassen og Collett kom inn, er Jonassen suverent best med en avkastning på 30,9 prosent (per 27/6). Naustvik har 13,4 prosent, mens Collett og Karstensen er opp hhv. 19,1 og 13,2 prosent. I denne perioden har hovedindeksen steget 11,8 prosent.Innsideporteføljen her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.