Hovedindeksen åpner rett opp 0,72 prosent til 411,44 poeng.Oljeprisen har hoppet noe siden stengetid i går, hvor brent olje for oktober-levering står nå i 116,55 dollar fatet, mot 115,22 dollar fatet i 16.30-tiden i går ettermiddag.Dette har dratt med seg oljeaksjene, med StatoilHydro i spissen. Selskapet er opp 1,2 prosent til 160,80 kroner.CanArgo og Questerre fortsetter oppgangen de hadde i USA, Questerre er opp 8,3 prosent, mens CanArgo er opp 7,84 prosent.Yara åpner opp 0,63 prosent.Frontline leverte i dag tall som ikke helt levde opp til forventningene, hvor selskapet kom inn 13 prosent lanvere enn det en analytikerskare ventet, samt et kutt på i kvartalsutbyttet. Frontline-aksjen blir betydelig mer omsatt enn vanlig, da den er den tredje mest omsatte aksjen på Oslo Børs. Den er omsatt for 73,9 millioner kroner sålangt, men faller 4,78 prosent. Dette kan indikere at aksjonærer dumper aksjen.EMGS faller som en stein, ned 6,01 prosent, mens verst av alle er Tandberg Storage. Begge faller på sine kvartalstall, les , og .Det var et tilbakefall i Asia, spesielt i etter gårdagens rally, mens USA opplevde et skikkelig .Se økonominyhetene med Trygve Hegnar på 16:05 mandag-fredag.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .