I dagens morgenrapport fra Investtech blir investorer bedt om å følge nøye med på Crew Gold Corporation og Bluewater Insurance.- Crew Gold Corporation falt meget kraftig etter at den fallende trendkanalen ble brutt ned i juni måned. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen, noe som styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er dessuten oversolgt på RSI, noe som bør gi en reaksjon opp. Det er kortsiktig motstand ved ca. 4,50 kroner. På nedsiden er det støtte ved ca. 3,40 kroner. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, sier analytikeren.- Bluewater Insurance har brutt den fallende trenden, og aksjen har nå støtte ved ca. 12,60 kroner og motstand ved ca. 18,00 kroner. Det indikeres med dette en mer sidelengs utvikling mellom disse nivåene. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen. Aksjen er positiv på innsidehandler. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Watch, avslutter analytikeren.