I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:•
Norse EnergySevan
(4,85) - stort letepotensial i USA og Brasil frister. Verdien av produserende felt, felt under utvikling og oljefunn er i følge våre beregninger 5,50 kroner per aksje i Norse Energy. Dette innebærer at man får hele letepotensialet gratis om man kjøper aksjen på dagens nivå.• (55,60) - vekstmaskin på biligsalg. Med bedre utsikter for oljeprisen fremstår oljerelaterte aksjer som attraktive. Lav vurdering gjør at oljeprisen ikke trenger å stige for at sektoren skal gjøre det bra. Det holder at den stabiliserer seg. Sevan er en av våre favoritter innen bransjen. Etter sommerens kursfall gjenspeiler aksjen lite annet enn verdien av allerede inngåtte kontrakter. Med gode utsikter til nye kontrakter mener vi dagens kurs er for lav.