Fredagen endte i pluss for mange av aksjonærene på Wall Street. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen la på seg 1,44 prosent før den sluttet på 2.414,71 poeng. S&P 500 gikk opp 1,13 prosent og endte på 1.292,20 poeng mens Dow Jones sluttet på 11.628,06 poeng etter en oppgang på 1,73 prosent.Ryktene skal ha det til at investeringsbanken Lehman Brothers kan få nye eiere, noe som sendte aksjen opp fem prosent. Korea Development Bank trekkes frem som en mulig kjøper.Prisen på amerikansk lettolje gikk ned med 6,59 dollar til 114,59 dollar fatet i løpet av fredagen. Ifølge CNN skal prisfallet på 5,4 prosent skal ha vært den største nedgangen siden 17. januar 1991, hvor oljeprisen falt 10,56 dollar i løpet av én dag.På fredag falt prisen på Nordsjøolje av Brent-kvalitet 6,24 dollar til 113,92 dollar fatet. Investorer frykter lavere etterspørsel fra amerikanske forbrukere- Den finansielle stormen som kom med sterk kraft noen uker før vårt forrige møte her i Jackson Hole, har ennå ikke løyet. Effekten den har på den store økonomien vises tydelig i form av slappere økonomisk aktivitet og økt arbeidsledighet, sa sentralbanksjef Ben Bernanke på bankens samling i Jackson Hole fredag, ifølge dn.noBernanke gjorde det klart at dagens utfordringer i Federal Reserve er de mest krevende noensinne. Økonomiske utfordringer står fortsatt i kø.Forholdet mellom aksjer som steg og falt var 20 til åtte på Nasdaq og 22 til ni på NYSE.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..