Oppturen på Oslo Børs er fullstendig radert bort i løpet av dagen. Klokken 11.58 er hovedindeksen opp bare 0,1 prosent til 416,98 poeng. På det høyeste var indeksen oppe i snaue 421 poeng. Ellers i Europa er de fleste børsene positive. Samtidig stiger amerikanske futures svakt.Oljeprisen har svekket seg i løpet av dagen. Siste notering for Brent oktober-olje er 119,39 dollar. Det betyr at prisen har falt over én dollar i løpet av formiddagen. StatoilHydro har også snudd ned. Aksjen er sist omsatt for 165 kroner, ned 0,9 prosent.Norse Energy er den beste aksjen med en oppgang på 7,6 prosent. Interoil er opp fem prosent.Tungvekterne REC, Norsk Hydro og Acergy løftes mellom 1,1 og 2,8 prosent.Diagenic er ned 5,2 prosent til 4,17 kroner på.NattoPharma stuper 10,1 prosent til 6,79 kroner etter skuffende 2. kvartalstall. Tre av fem medlemmer har også forlatt styret grunnet uenigheter med styreformannen Mortne Sundstø.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 3,9 milliarder kroner. Yara og StatoilHydro er desidert mest omsatt.Se økonominyhetene med Trygve Hegnar på 16:05 mandag-fredag.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .