Ifølge en ringerunde TDN Finans har gjort falt prisene på laks med levering i neste uke videre ned to-tre kroner per kilo etter det kraftige fallet i forrige uke. Det meldes om priser rundt 23,5 kroner pr kilo for fisk i størrelsen 4-5 kilo.- Prisene har vært i fritt fall, men fallet ser ut til å ha stoppet opp nå, sier en trader i Nord-Norge til nyhetsbyrået.Ifølge traderen er det lite etterspørsel på grunn av ferie i Europa.- Når noen først begynner å senke prisen ramler den fort nedover, sier han.Trader i Nord-Norge oppgir priser på 22,50 kroner per kilo for 3-4en, 23,5 kroner per kilo for 4-5en og 24,50 kroner per kilo for 5-6en, fob oppdretter i nord.Ifølge TDN Finans opplyser en annen aktør på Vestlandet om fallende priser.- Prisene ligger på mellom 22 og 23 kroner per kilo på fisken mellom tre og fem kilo. Det er nok en kombinasjon med økt slakting og ferie i Europa som presser ned prisene, sier han til nyhetsbyrået.Han tror at prisbildet vil stabilisere seg etter hvert, og sier at det vi ser nå er en typisk utvikling i august.- Det er veldig ofte slik fra midte av august og inn mot begynnelsen av september, sier han.