Etter oljerallyet i USA i går følger Oslo Børs samme trend i formiddag, og hovedindeksen stiger i øyeblikket 0,74 prosent til 411,52 poeng.Brent oktober-olje handles for 115,15 dollar fatet, opp 79 dollar fatet, mens WTI-frontkontrakten står i 116,45 dollar fatet, som er opp 89 cent i dag. StatoilHydro avanserer 2,14 prosent til 162,30 kroner.Men det er en annen energiaksje som topper vinnerlisten. Questerre stiger 15,3 prosent til 13,20 kroner. Ellers merker vi oss at CanArgo er opp 5,9 prosent, mens Noreco løfter seg 4,1 prosent. Både CanArgo og Questerre steg i USA i går.Med negativt fortegn utmerker Frontline seg spesielt så langt, etter å ha lagt frem kvartalstall tidligere i dag. Selskapet leverte langt bedre enn noen gang tidligere, men nådde likevel ikke opp til de høye forventningene. Markedet likte heller ikke et kutt i utbyttet.Bare Tandberg Storage faller mer enn Frontline, og er ned ti prosent etter sine . Nærmest bak disse to følger Artumas Group og Funcom, ned hhv. 6,7 og 6,6 prosent. Førstnevnte la også frem tall i dag, mens sistnevnte har nådd en ny bunn på 12,70 kroner. SAS er tilbake 5,9 prosent til 35 kroner etter at datterselskapet Spanair i går ble rammet av en stygge ulykke i Madrid.Lenger ned finner vi Intex Resources og Emgs, ned hhv. 5,6 og 4,9 prosent. Om Intex skriver Finansavisen i dag at Mindoro blir dyrere enn tidligere antatt. skuffet markedet med sine kvartalstall.Positive tungvektere foruten StatoilHydro er blant andre Yara, Seadrill og Acergy - opp 1,2-1,4 prosent.I offshore merker vi oss for øvrig at Sevan Marine og PGS er opp 3-3,2 prosent. Sevan trekkes frem som en av i sektoren. Det samme gjelder Subsea 7, som stiger 2,9 prosent. Fred. Olsen Energy avanserer 2,7 prosent.Nærmest Questerre på vinnerlisten finner vi Akva Group, . Aksjen stiger 8,9 prosent.Rocksource er opp 7,2 prosent, mens Wega Mining og Norway Pelagic er opp hhv. 6,3 og 6,7 prosent. Førstnevnte kom med en positiv oppdatering fra Guinea i går, mens sistnevnte er omsatt på syltynt volum - 200 aksjer.Det er omsatt verdipapirer for 4,35 milliarder kroner på Oslo Børs.Se økonominyhetene med Trygve Hegnar på 16:05 mandag-fredag.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .