Følgende selskaper legger frem tall i morgen.BWG Homes ASA ContextVision AB AKVA group ASA Camillo Eitzen & Co ASA
DNO International ASAOcean HeavyLift ASAThin Film Electronics ASAEltek ASAOdim ASASevan Marine ASADNO
GC Rieber Shipping ASA Otra Kraft DA Medi-Stim ASA Solvang ASA Sparebanken Pluss Badger Explorer ASADet er ventet at DNO legger frem et driftsresultat på 125 millioner kroner for andre kvartal 2008, skriver TDN Finans. Det er store sprik mellom estimatene, som er mellom 76 og 249 millioner kroner for driftsresultatet. Driftsinntektene er ventet inn på 411 millioner kroner i andre kvartal, med nettoresultatet estimert til 41 millioner kroner.Driftsresultatet for hele året 2008 ventes å bli 564 millioner kroner, og kun to analytikere forutsetter eksport fra Irak først i fjerde kvartal.I 2009 forutsetter alle analytikerne at DNO har fått i gang eksport fra Irak og da ventes driftsresultatet å stige til 1,7 milliarder kroner.DNO guider en produksjon på 9.000 fat pr dag fra Jemen og 6.000 fat pr dag fra Irak i 2008. Ni analytikere sier kjøp, to sier hold. Kursmålene svinger mellom 10,50 kroner til 22 kroner, med gjennomsnittsmålet på 14,55 kroner.Aksjen omsettes for 7,26 kroner i skrivende stund.