SuperOffice verdsettes til 650 millioner

- Budet vi har lagt inn må være det reneste eldorado i dagens marked, sier SuperOffice-gründer Une Amundsen til HegnarOnline. Visma og familien Tvenge blir med på ferden videre.

Foto: Finansavisen - Gründer og styreleder Une Amundsen
Børs
Tidligere i dag kunne vi lese at SuperOffice-gründer Une Amundsen har lagt inn et bud på hele selskapet. Budet er på 31 kroner pr. aksje, hvilket verdsetter SuperOffice til 650 millioner kroner.Une Amundsen sier til HegnarOnline at budet er fremsatt av selskapet (med det ubeskjedne navnet) SuperInvest, som består av Amundsen, Visma, Torstein Tvenge og hans sønn Magnus Tvenge.- Visma og familien Tvenge har vært blant de største aksjonærene i SuperOffice, og de blir nå med videre. Dersom oppkjøpet blir gjennomført får jeg en eierandel på 60 prosent, Visma får 20 prosent, Tvengene får 15 prosent og så får noen av de gamle medgründerne de resterende fem prosentene. Da har vi samlet den gode, gamle gjengen, sier Amundsen til HegnarOnline.- Jeg synes ikke det er noen grunn til å være notert på Oslo Børs lenger. Den siste tiden har det ikke vært noen analyser, det er ingen som kjøper aksjen og det er svært få som dukker opp på kvartalspresentasjonene. Det virker som folk kun er interessert i olje. Jeg har vurdert å kjøpe en halvt nedsenkbar rigg, bare for å få litt oppmerksomhet, sier Amundsen, mens han begynner å le.- Før var det en drivkraft for meg å få børsnotert SuperOffice. Nå har vi prøvd det, både med oppturer og nedturer. Det har vært mye pes og høye kostnader. Nå gidder jeg ikke mer. Budet vi har lagt inn må være det reneste eldorado i dagens marked, avslutter Amundsen.I skrivende stund omsettes aksjen for 30,30 kroner, opp 12,22 prosent. Det er kun omsatt aksjer for 157.000 kroner.