Dow Jones faller tilbake 1,57 prosent til 11.476 poeng, mens Nasdaq er ned 1,06 prosent til 2426 poeng. S&P 500 er ned 1,07 prosent.Oljeaksjene som Royal Dutch Shell, Exxon Mobil, Total, og Eni er opp mellom like under 2 prosent. StatoilHydro har lagt på seg 2,02 prosent i dagens handel, men justert for valuta er kursen på StatoilHydro på 156 kroner, nesten to kroner under sluttkurs på Oslo Børs.Finanssektoren får svi igjen, og sektoren faller 1,5 prosent, mens Bank of America faller 3,85 prosent, så er Citigroup ned 3,83 prosent og forsikringsgiganten American International Group faller 5,22 prosent.Fannie Mae og Freddie Mac faller begge drøye 15 prosent, og verdien er da den lavest på 20 år for begge selskapene. Det er varslet mulig krise i aksjene, som er store utlånsinstitusjoner. Barron's skriver at det er økende sannsynlighet for at myndighetene redder selskapene ut av kredittkrisen. Da kan aksjene til nåværende aksjonærer bli, skriver Wall Street Journal og Bloomberg.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..