Adresseavisen ønsker ikke å selge sin post på 11,33 prosent av Finn.no til Schibsted. Sistnevnte har budt 540 millioner kroner for aksjene. Akseptfristen går ut i dag. Administrasjonen og styret i Adresseavisen skal ta stilling til Finn-budet mandag 25. august. Ifølge Kampanje kan dialogen med Schibsted fortsette en stund før styret sier endelig nei.- Jeg kan gjenta det jeg har sagt før, og det er at et salg sitter langt inne og at vi er skeptiske til å selge. Vi har hele tiden vært opptatt av langsiktigheten i Finn. Å ikke være på eiersiden til Finn er en tanke vi ikke har tenkt før budet kom fra Schibsted, et bud vi ikke har bedt om å få. Det har vært en fantastisk verdiutvikling i Finn og det blitt en fantastisk investering for Adresseavisen. Finn er en strategisk viktig del av vår nettsatsing. Derfor trenger vi mer tid til å vurdere verdien av aksjeposten i Finn, sier konsernsjef Per Axel Koch til Kampanje.