I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Storebrand og Birdstep Technology som salgskandidater.- Storebrand har steget opp mot taket i en fallende trendkanal. Videre nedgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god utgangskurs. Det er videre horisontal motstand ved 46 kroner og 51 kroner, og disse nivåene bør brytes før aksjen anses positiv på lengre sikt. Aksjen har støtte ved ca. 38,00 kroner. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette svekker den fallende trenden og kan være et tidlig signal om et kommende trendbrudd. Aksjen er dessuten maksimalt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, sier analytikeren.- Birdstep Technology har vist en fallende utvikling i år, med en bunnotering på 4,76 kroner i august. Aksjen reagerte deretter kraftig opp og er nå nær motstanden ved 7,30 kroner. Dette bør gi en ny reaksjon tilbake, mens etablerte noteringer over 7,30 kroner vil være et kjøpssignal. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter analytikeren.