Derfor stiger DiaGenic-aksjen

DiaGenic er en av vinnerne i dag. Her er årsaken.

1

DiaGenic legger på seg 8,11 prosent til 4 kroner. Aksjen er nummer tre på vinnerlista på Oslo Børs i dag.- DiaGenics samarbeidspartner i India, SRL Laboratories, har gjennomført en omfattende gjennomgang av datagrunnlaget for brystkreft testen og i tilegg utført egne studier for å kvalitetssikre sine prosedyrer og underleverandører. Alle studiene er nå blitt vellykket gjennomført og begge samarbeidspartnere har klarert testen for kommersiell lansering i India, skriver selskapet i en melding.Kommersiell lansering er satt til 8. november.- Forbedret tidlig oppdagelse av brystkreft i India er spesielt viktig fordi nåværende diagnostikk medfører kun 50 % overlevelse for de 200.000 kvinner som hvert år får brystkreft, skriver selskapet.