Gustav rammet ikke så hardt som fryktet, og sørget for å sende oljeprisen kraftig ned i USA i går. Oslo Børs falt hele tre prosent.Aksjesjef Paal Karstensen i DnB Nor Markets er likevel optimist, og tror ifølge Dn at oljeprisen er tilbake på rundt 120 dollar ved nyttår.- Vi tror fortsatt at dette er tilbudsstyrt. Etterspørselen etter olje vil fortsatt være meget sterk fremover, sier han.- Ratene i riggmarkedet peker oppover, så den underliggende aktiviteten som er relatert til oljeproduksjon og oljepris er fortsatt veldig sterk. Dette bør man kanskje bruke til å kjøpe aksjer, og da spesielt i offshoresektoren, legger Karstensen til.Firsts sjeføkonom Harald Magnus Andreassen er ikke like optimistisk som Karstensen, og peker overfor avisen på det faktum etterspørselen etter olje dempes av at prisen fortsatt er høy for verdensøkonomien.