Fem aksjer stiger over åtte prosent på Oslo Børs

Fem børsnoterte selskap kan i dag vise til kursoppganger på godt over åtte prosent. For SAS har spekulasjoner ført til suspensjon av aksjen.

Publisert 12. sep. 2008 kl. 14.03
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 11.51
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 192 ord

I dag peker pilen opp på Oslo Børs. I skrivende stund har hovedindeksen lagt på seg hele 2,23 prosent og står dermed i 366,99 poeng. Det er så langt omsatt aksjer for 4,5 milliarder kroner.Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i oktober, har gått opp 0,87 prosent og står nå i 98,49 dollar.Fem aksjer stiger over åtte prosent. Best går det med Crew Gold Corporation som klatrer 12,21 prosent etterfulgt av SAS som stiger 11,30 prosentRykter om at Lufthansa kjøper opp SAS har ført til at aksjen nå er suspendert. Børsen viser til usikkerhet knyttet til verdsettelsen av selskapet. Stockholmsbørsen opplyser ifølge Reuters at det ventes informasjon senere.Artumas Group klatrer 9,66 prosent, EOC legger på seg 8,80 prosent mens Intex Resources stiger 8,43 prosent.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.