475 drosjejuksere må totalt betale tilbake 93 millioner kroner til staten etter omfattende trygdesvindel.- Dette er helt klart den største saken vi har hatt mot et begrenset miljø i en bransje, sier NAVs direktør for kontroll og innkreving, Magne Fladby til Finansavisen.NAV mener på sin side at totalt 570 drosjeeiere og sjåfører i Oslo og Akershus har mottatt over 100 millioner kroner i trygd mens de kjørte drosje. Sålangt har kun 475 mottatt krav fra staten.Totalt er 174 personer anmeldt, mens 64 eiere og sjåfører allerede er dømt, hvor bøtene er i millionklassen. Fladby varsler om minst 100 ytterligere anmeldelser før saken lukkes."Det må også vektlegges at det som et sentralt ledd i utførelsen av bedrageriet mot trygdemyndighetene er inngått et samarbeid med en rekke drosjeeiere som tiltalte kjørte for om ikke å sende lønnsoppgave eller å sende lønnsoppgave som viste mindre inntekt enn tiltalte i realiteten hadde", skriver retten om en 46 år gammel 100 prosent ufør sjåfør, som "glemte" å melde at han kjørte taxi.