Stortingsdirektør Hans Brattestå får sitt pass så til de grader påskrevet i dagens leder av Finansavisen, som alltid ført til pennen av Trygve Hegnar. Hegnar mener Brattestå sin siste redegjørelse om pensjonsrotet er under enhver kritikk. Brattestå skriver her at de som har mottatt for mye pensjon av stortingsrepresentantene har handlet i god tro, og dermed ikke trenger å betale tilbake et eneste øre av de pengene de har fått for mye.- Dette er faktisk til å grine av. Sløve politikere administreres av en enda sløvere stortingsdirektør. Og på toppen sitter Stortingets visepresident og later som han ikke skjønner noe som helst (vi får håpe velgerne straffer ham og Frp), skriver en tydelig opprørt Hegnar i dagens avis.Redaktøren mener det ikke bør være noe som helst tvil om hvordan pensjonsfarsen bør ende.- Stortingspensjonistene skal, som alle andre, kjenne reglene, og de kan ikke bli hørt med at de var i rettsvillfarelse. De må gjøre opp for seg, slår Hegnar fast.