Fallende råvarepriser og konflikten i Georgia har sendt RTS-indeksen på børsen i Moskva ned med 12 prosent den siste uken, skriver Dagens Næringsliv. Siden toppnoteringen i mai har aksjekursene rast 43 prosent.- Dette er det verste raset siden 1998 da Russland var tvunget til å devaluere, sier Fredrik Colliander til Dagens Industri, ifølge DN.Colliander forvalter svenske HQs Russland-fond, som har falt nesten 30 prosent siden årsskiftet.Ifølge avisen måtte den russiske sentralbanken sist fredag støttekjøpe rubel etter at den russiske valutaen hadde falt til sitt laveste nivå mot dollar på et år.- De var tvunget til å støttekjøpe fordi investorene selger sine russiske eiendeler og tar pengene ut av landet. Usikkerheten er stor, og jeg synes det er fornuftig å forlate Russland, sier analytiker Nigel Rendel i Royal Bank of Canada til Reuters.