Oslo Børs faller videre og endte i går på 381,15 poeng (-3,31 prosent), hvilket er det laveste nivået siden panikken i januar. løpet av de fire siste børsdagene har Oslo Børs gått ned hele 10,5 prosent.- Nå er det litt meltdown. For Norge skyldes børsfallet en kombinasjon av lavere oljepris og svake forhold ute. Jeg tror vi trenger en shakeout, sier Håvard Nesheim, analysesjef i Handelsbanken Markets, til Finansavisen.- Det må bli billig nok til å få likviditeten på sidelinjen til å komme inn på børsen. Så langt har risikoen i forhold til kollaps i USA vært for stor. Du kan glemme å regne P/E nå. Nå er det styrebeslutninger og konkurser og den finansielle situasjonen hos aktørene, som avgjør. Nå sier du ikke at selskap X eller Y ser billig ut; nå sier du at hvis børsen faller to prosent i morgen, hvorfor kjøpe i dag? avslutter Nesheim.