Oslo Børs ender IKKE i pluss

Oppgang i tungvekterne StatoilHydro og Yara førte til at nedturen på Oslo Børs ble mye mindre, men nå har det snudd rett ned igjen. (Oppdatert 16.57)

Foto: Finansavisen

Oslo Børs hentet seg inn i løpet av ettermiddagen. Klokken 15.52 er hovedindeksen ned 0,1 prosent til 360,96 poeng. I formiddag var børsen ned så mye som 2,3 prosent. En halvtimes tid før stengetid er imidlertid indeksen ned så mye som 1,5 prosent.StatoilHydro er fortsatt positiv, men oppturen er begrenset til 0,7 prosent til 152 kroner. Oljeprisen faller imidlertid litt tilbake. Brent november.olje handles nå for 103,98 dollar fatet.Yara er opp 0,8 prosent til 255 kroner.IGE er fortsatt den store vinneren med en oppgang på 22 prosent. Acta løftes åtte prosent.Det er omsatt verdipapirer for bare 6,8 milliarder kroner.Se økonominyhetene med Trygve Hegnar på HegnarOnlineTV hver ettermiddag.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.