Lavere oljepris bidrar i dag til ytterligere kursfall på Oslo Børs. I skrivende stund står hovedindeksen i 398,92 poeng, ned 1,49 prosent. Peter Hermanrud, sjefstrateg i First Securities, sier til HegnarOnline at han er mer pessimist enn optimist når det gjelder utviklingen på Oslo Børs.- Jeg tror vi vil se store utslag på Oslo Børs i tiden som kommer. Det kan gå mye opp og mye ned, men jeg er mer pessimist enn optimist. Vi snakker om store svingninger de neste månedene. Med det mener jeg bevegelser på godt over 10 prosent, sier Hermanrud til HegnarOnline.- Nå er det viktig å fokusere på fundamentale nyheter. Mange av de fremvoksende økonomiene har blitt svakere. Det gir lavere etterspørsel etter sykliske varer, sier Hermanrud.- Selv om det finnes åpenbare svakheter, finnes det også lyspunkt. USA ser ut til å være på bedringens vei. Samtidig er det mange børsnoterte selskap som har en lav P/E, avslutter Hermanrud.